Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a pățit un șofer care a furat dintr-o benzinărie. Ce sumă a sustras din cutia cu donații

ro

02 Feb, 2023 11:54 1025 Marime text
foto: Pixabay
Se întâmplă în România!

Un tânăr de 26 de ani a furat 200 de lei din cutia cu donații, aflată într-o benzinărie. Polițiștii l-au identificat pe individ.


Suma în cauză a fost recuperată și predată reprezentanților stației de carburant., transmite IPJ Prahova. 


Oficial de la IPJ Prahova 


„La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către agentul de securitate de la o stație de alimentare cu carburant din zona de vest a municipiului, despre faptul că din interiorul stației ar fi fost sustrasă suma de 200 de lei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla lângă casa de marcat a unității, un bărbat ar fi sustras dintr-o cutie cu donații suma de 200 de lei, ulterior plecând de la fața locului cu un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat, la scurt timp, autoturismul în cauză, stabilindu-se că persoana bănuită de comiterea faptei are vârsta de 26 de ani, din municipiu.

Suma în cauză a fost recuperată și predată reprezentanților stației de carburant.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.” au precizat reprezentanții IPJ Prahova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii