Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant! O elevă de 11 ani a murit la școală, după ora de sport. Anunțul IPJ Iași

ro

15 Dec, 2021 11:47 1883 Marime text

O elevă de 11 ani a murit la școală, după ora de sport.



Fetiței i s-a făcut rău și a leșinat, miercuri, 15 decembrie, imediat după ora de sport desfășurată la școala din comuna ieșeană Butea. În ciuda eforturilor, medicii de pe ambulanță nu au mai putut să o salveze.




Primarul comunei Butea susţine că fetița nu avea antecendente medicale şi că nu depusese efort la ora de sport
 


Oamenii legii au explicat faptul că în acest caz a demarat o anchetă, iar trupul fetei a fost dus la IML pentru a fi efectuată necropsia şi a se stabili cu exactitate cauzele morţii, scrie bzi.ro. 



Oficial de la IPJ Iași 

„La data de 14 decembrie, am fost sesizați despre faptul că o minoră din comună Butea a leșinat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată minoră, ulterior fiind constatat decesul acesteia.





În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.





Anunțul IȘJ Iași 

„Astăzi, la finalul programului școlar, unui copil, elev al Școlii Gimnaziale Butea, i s-a făcut rău, în vecinătatea unității de învățământ. Profesorii și conducerea școlii au sunat la 112 .





În jurul orei 15.00, echipajul ambulanței care s-a deplasat la Butea a constatat decesul elevei.În acest moment, instituțiile abilitate analizează împrejurările în care s-a produs acest eveniment tragic. Inspectoratul Școlar Județean Iași transmite condoleanțe familiei pentru pierderea suferită” se arată într-un mesaj transmis de ISJ Iași.




Sursă foto cu rol ilustrativ: Facebook.com/ SAJ Constanța
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii