Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:52 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Iași Un copil de doi ani și jumătate, în stare gravă după ce ar fi fost agresat de părinți

ro

02 Feb, 2022 12:34 1415 Marime text
Un copil în vârstă de doar 2 ani şi jumătate a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce ar fi fost agresat de părinții săi, o tânără de 20 ani și iubitul sau de 17 ani. 

Conform bzi.ro, luni, 31 ianuarie 2022, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa faptul că un copil în vârstă de 2 ani şi jumătate este în stare gravă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat că viaţa micuţului este în pericol după ce a fost maltratat. Copilul a fost transportat la un spital din Neamţ, de unde a fost transferat la Iaşi.



Echipajul medical a sesizat Poliţia. Echipajul de poliţie i-a reţinut pentru 24 de ore pe cei doi tineri pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului. Ieri, 1 februarie, aceştia au fost arestaţi pentru 30 de zile.
 

„A fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie un pacient în vârstă de 2 ani, cu multiple contuzii, fracturi mai vechi și mai noi, cu necroză de fese și hematoame cerebrale. Este ventilat mecanic, în stare foarte gravă, critic. Se aplică tratamentul specific în această patologie. Evoluţia va fi destul de greu favorabilă având în vedere gravele leziuni prezente. Din ceea ce am înţeles că există suspiciunea loviturilor din partea anturajului copilului, mai vechi şi noi. Echipele pe investigaţie vor stabili cum s-au produs aceste traume asupra minorului”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași, conform bzi.ro

Sursa text: bzi.ro
Sursa foto: Unsplash
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii