Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Cluj. Un băiat de 13 ani este acuzat de agresiune sexuală verbală. Victima, o fetiță de 5 ani

ro

05 Apr, 2022 16:25 1038 Marime text
Politia în misiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudPoliţiştii clujeni au deschis un dosar de agresiune sexuală verbală în cazul unui băiat de 13 ani, victima fiind o fetiţă de 5 ani. 

Incidentul a avut loc într-un spaţiu de joacă dintr-un centru comercial, conform Agerpres.ro

"La data de 4 aprilie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a demarat verificări în urma unei sesizări cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 19,30, într-un spaţiu de joacă dintr-un centru comercial, o fetiţa de 5 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale de natură verbală, fiind abordată de o persoană necunoscută. Poliţiştii deplasaţi la locaţia indicată au găsit în zona respectivă un minor de 13 ani, care ulterior a fost condus la unitatea de poliţie în vederea clarificării situaţiei, în prezenţa reprezentanţilor DGASPC şi a părinţilor", se arată într-o informare trimisă, marţi, de IPJ Cluj.


Potrivit sursei citate, din cercetările preliminare efectuate a reieşit faptul că "băiatul se afla în acea zonă la momentul întâmplării evenimentului".

"În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. (...) Cu privire la minorul în vârstă de 13 ani, poliţiştii au constatat că în cursul zilei de 4 aprilie a.c, a fost sesizată plecarea voluntară a acestuia de lângă părinţi, din municipiul Cluj-Napoca, fiind demarate activităţi pentru depistarea acestuia", se menţionează în informare. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii