Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în județul Suceava! Trei fetițe au fost agresate sexual de educatoare. Suspecta, arestată preventiv

ro

15 Jan, 2022 17:00 1600 Marime text
Un caz șocant a avut loc în județul Suceava. O educatoare este suspectată că ar fi abuzat sexual trei fetițe. Tatăl a două dintre victime s-a răsbunat pe femeie și i-a incendiat acesteia autoturismul parcat în fața blocului. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu a menționat că s-au continuat cercetările într-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator și efectuate 2 percheziții domiciliare. 

„La data de 06.12.2021, o femeie a sesizat faptul că autoturismul proprietate parcat în fața blocului a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat. 

Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore și ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din  partea femeii asupra fiicelor sale“ - a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.



Conform anchetatorilor, din verificările ulterioare s-a conturat faptul că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.
 

„În urma probatoriului administrat și a doua percheziții efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii  pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestata pentru 30 de zile“ - a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Surse neoficiale au precizat că suspecta este educatoare.

Sursa foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița Năsăud 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii