Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Ilfov! Bărbat acuzat că ar fi provocat intenționat un accident rutier pentru a-și ucide fosta soție

ro

03 Apr, 2022 21:40 1866 Marime text
Accident rutier mortal. Foto cu rol ilustrativ: Facebook/ISU PrahovaO femeie de 36 de ani a murit sâmbătă seară, 2 aprilie 2022 după ce mașina în care se afla a lovit piciorul unei pasarele pietonale de pe bulevardul Pipera. 

În urma impactului extrem de violent șoferul, fostul soț al victimei, a ajuns la spital. 

Din păcate pentru femeia care era pasager pe locul din dreapta nu s-a mai putut face nimic aceasta fiind declarată decedată de echipajul SMURD sosit la fața locului. 

În urma investigațiilor efectuate ancheta în acest caz a scos la iveală că șoferul ar fi porovocat intenționat accidentul pentru a se răzbuna pe fosta lui soție. 

"Referitor la evenimentul rutier din data de 2 aprilie, produs pe Bdul. Pipera-Tunari, în dreptul unei pasarele, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 36 de ani și vătămarea corporală a bărbatului care conducea autovehiculul, precizăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate până în prezent, dosarul de urmărire penală a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", au anunțat polițiștii IPJ Ilfov într-o informare de presă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii