Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Capitală! O femeie și-a dat foc în incinta unei unități medicale

ro

13 Dec, 2023 19:02 949 Marime text
Caz șocant în Capitală!

Este vorba despre o femeie, în vârstă de 50 de ani, care și-a dat foc miercuri, 13 decembrie, în timp ce se afla în incinta unei unități medicale din Sectorul 4 al Capitalei. 


Oficial de la Poliție 

„La data de 13 decembrie 2023, în jurul orei 12.00, Secția 15 Poliție a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoană s-ar fi autoincendiat, în timp ce se afla în incinta unei unități medicale din Sectorul 4.  

Deplasându-se la fața locului, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, în vârstă de 50 de ani”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Capitalei.

„Echipajul de prim-ajutor, aflat la fața locului, i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, fiind transportată la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri suplimentare. 

 Cercetările sunt continuate de către Secția 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a mai transmis Poliția Capitalei.



Citește și:

Știri Constanța aziUPDATE. Incendiu la un apartament din Agigea! Adulți și copii, evacuați. Persoane intoxicate cu fum
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii