Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în București! Un instructor de înot, suspectat că ar fi violat o fetiță de 7 ani

ro

14 Feb, 2024 18:03 844 Marime text
La data de 13 februarie, în jurul orei 20,30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de şapte ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club situat în Sectorul 2, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Potrivit unui comunicat al DGPMB, poliţia a identificat şi depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, angajat ca instructor în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului respectiv.

Din cercetări, s-a stabilit că la momentul comiterii faptei acesta se afla în timpul programului de lucru.

"Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, în formă agravată. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.“ - au mai precizat reprezentanții DGPMB.  

Citește și: 

Tânăr reținut pentru act sexual cu un minor și viol asupra unui minor! Date oficiale


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii