Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în București Două minore ar fi fost agresate sexual de asistentul maternal la care erau în plasament

ro

04 Jan, 2022 15:03 1132 Marime text
Polițiștii din cadrul Secției 26 Poliție București anchetează cazul unor minore ce ar fi fost agresate sexual de asistentul maternal la care se aflau în plasament.

Potrivit unui comunicat al Direcției Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti cauza se află în instrumentarea Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

„Cercetările au fost declanșate în luna iulie 2021, când subunitatea de poliție a fost sesizată de către un reprezentant al unui centru de primire în regim de urgență, cu privire la faptul că două minore, ar fi fost victimele unor agresiuni sexuale, fiind indicat ca posibil agresor asistentul maternal la care se aflau in plasament.

Din datele și probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că faptele ar fi  fost săvârșite până în luna iulie 2021 , când cele două minore au fost internate într-un centru de pe raza sectorului 4“ - se arată în comunicatul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.


În cauză au fost efectuate mai multe activități procesual penale, au fost ridicate probe și mijloace de probă și dispuse expertize. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și coruperea sexuală a minorilor. 

Sursa foto cu rol ilustrativ: ISU Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii