Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Bihor! Copil de 12 ani violat de un bărbat de 61 de ani. Suspectul, reținut

ro

09 Oct, 2023 16:55 999 Marime text
În data de 04.10.2023 Judecătoria Beiuş a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş şi a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol (în formă continuată şi agravanta victima fiind un minor), prev de art 218 alin 1 şi 3 lit c C. pen. cu aplicarea art 35 alin 1 C. pen. (două acte materiale). 

Potrivit procurorilor, în fapt, s-a reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în cursul lunii septembrie 2023 în două date diferite, inculpatul, în vârstă de 61 de ani, în timp ce se aflau în localitatea Talpoş, com. Batăr, în autoturismul său personal, prin constrângere psihică şi profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-şi exprima voinţa, a încercat să întreţină cu persoana vătămată, minor în vârstă de 12 ani, un act sexual anal şi apoi a întreţinut cu minorul un act sexual oral. 

„Anterior luării măsurii arestului preventiv, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către organele de poliţie. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii arestării preventive reprezintă etape ale procesului penal, care nu pot înfrânge prezumţia de nevinovăţie“ - au mai precizat procurorii. 

Citește și: 

Tentativă de viol în Agigea! Femeie atacată într-o stație de autobuz
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii