Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz incredibil la Harghita! Trei indivizi au răpit o adolescentă și au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor! Șoferul, la un pas de comă alcoolică

ro

02 Dec, 2023 14:45 843 Marime text
Polițist în misiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudTrei tineri au fost reţinuţi de poliţiştiidin Harghita fiind suspectați că ar fi răpit o fată de 15 din localitatea Cozmeni.

Potrivit IPJ Harghita, poliţiştii i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

"În urma probatoriului administrat, în cauză s-a reţinut faptul că, la aceeaşi dată (1 decembrie, n.r.), în jurul orei 13,30, cei trei bărbaţi s-ar fi deplasat la reşedinţa unei tinere, de 15 ani, din localitatea Cozmeni şi, sub ameninţarea unui cuţit, ar fi băgat-o într-un autoturism şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută. În jurul orei 14,30, autoturismul în cauză a fost reperat de poliţişti în Băile Tuşnad, iar, în momentul în care aceştia au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto ar fi intenţionat să scape şi ar fi intrat în şanţul de pe marginea drumului", au precizat reprezentanții IPJ Harghita. 


Conform sursei citate, bărbaţii au fost extraşi din autoturism, încătuşaţi şi transportaţi la Poliţia municipiului Miercurea-Ciuc.

în plus, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea sub influenţa alcoolului, ameninţare şi loviri sau alte violenţe“ - mai transmite sursa citată.

Citește și: 

Tânăr în stare gravă după ce apartamentul în care se afla a fost cuprins de flăcări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii