Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Catalin Anton, la judecata cu DADL

ro

22 Apr, 2010 03:31 3386 Marime text
anton_-_catalin_anton.jpgCătălin Anton, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Apelor Dobrogea-Litoral, a acţionat în instanţă instituţia în care lucrează.

Este vorba despre un litigiu de muncă, aşa cum aflăm de pe portalul instanţelor de judecată, iar dosarul cu nr. 4658/118/2010, a fost înregistrat pe 19.04.2010.

Pentru a afla mai multe detalii despre nemulţumirea care l-a determinat pe Cătălin Anton să pornească o acţiune în instanţă împotriva DADL, l-am contactat chiar pe reclamant. Purtătorul de cuvânt al instituţiei ne-a declarat că este în concediu şi că nu comentează subiectul, spunându-ne că este vorba despre o „chestiune personală". L-am contactat telefonic şi pe directorul DADL, Marian Mitrea, pentru a afla de ce se judecă subordonatul său cu instituţia pe care o reprezintă şi care ar fi nemulţumirile lui. Marian Mitrea ne-a declarat că nu ştie despre acest proces, dar că se va interesa. „Nu ştiam. Ce să zic... Băiat deştept! O să văd despre ce este vorba", a afirmat directorul DADL. Următorul termen al procesului se va judeca pe 19 mai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii