Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casă mistuită de flăcări, la Tulcea! De la ce a pornit focul (GALERIE FOTO)

ro

12 Apr, 2023 10:18 1396 Marime text

În această noapte, în jurul orei 03:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitată intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Topolog, județul Tulcea.

La fața locului au fost mobilizate două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, la întreaga locuință. În sprijin, a acționat și un echipaj SVSU local., transmite ISU Delta Tulcea. 

După aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite.

În urma focului, locuința a ars în proporție de 90%. Din fericire, nu au existat victime surprinse de flăcări, casa fiind nelocuită.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații închise.,mai transmite sursa citată. 
  

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.


foto: ISU Delta Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii