Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casă din județul Tulcea, cuprinsă de flăcări! De la ce a pornit focul (GALERIE FOTO)

ro

06 Feb, 2023 08:45 1025 Marime text


În această noapte, în jurul orei 23:20, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, a fost alertat cu privire la producerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Turcoaia, județul Tulcea.

Către locul indicat de apelant, au fost direcționate două echipaje formate din 14 subofițeri, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SAJ. La fața locului, echipajele de intervenție au constatat că focul se manifesta mocnit la acoperișul casei., transmite ISU Delta Tulcea. 

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.Din fericire, nu s-au înregistrat victime. În urma incendiului, a ars acoperișul casei pe o suprafața de 12 mp.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de producere a incendiului este coșul de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

 Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

foto: ISU Delta Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii