Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Carambol rutier grav pe podul de la Agigea! Trei maşini, implicate. O victimă este încarcerată (galerie foto-video)

ro

08 Aug, 2019 11:19 22384 Marime text
Trei autoturisme au fost implicate, în urmă cu puţin timp, într-un accident rutier produs pe podul de la Agigea. Din primele informaţii, o persoană este încarcerată.

Traficul este blocat pe drumul Constanţa-Lazu.

Patru persoane au fost rănite în urma carambolului.

Cele trei maşini avariate sunt un BMW înmatriculat în Bucureşti, un autoturism Hyunday înmatriculat în Suceava şi o maşină Volskwagen cu numere de înmatriculare în judeţul Tulcea.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN39 Constanţa – Mangalia, pe raza localităţii Agigea, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din acest motiv, circulaţia se desfăşoară dificil, pe un fir alternativ.

Cum s-a produs accidentul. Oficial de la IPJ Constanţa

Astăzi, în jurul orei 11:00, un barbat, de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, banda numărul 2, dinspre Eforie Nord către Constanţa şi, ajungând în zona Podului rutier Agigea, pe fondul neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism, condus de un barbat, de 45 de ani, în aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma impactului, primul auto a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de către  un barbat, de 44 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorilor din primul și ultimul auto, precum și a două pasagere din acesta.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii