Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol cu victime pe Soseaua Mangaliei

ro

09 Sep, 2009 02:14 1490 Marime text

Un constănţean în vârstă de 16 ani a ajuns la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean, după ce autoturismul în care se afla a fost distrus într-un carambol rutier produs pe Şoseaua Mangaliei.

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa spun că accidentul în lanţ, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs în cursul după-amiezii de luni, în jurul orei 16.00.

Cel care a provocat coliziunea, Marius Militaru, în vârstă de 20 de ani, din Călăraşi, se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai, înmatriculat B 91 DVW, şi circula dinspre Metro 2 către strada Pandurului. Ajuns la trecerea de pietoni din dreptul imobilului 207, din cauză că nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic, a fost nevoit să „oprească" în autoturismul din faţă, un Mercedes înmatriculat CT 58 DNY, condus de Daniela Puşcaşu, în vârstă de 40 de ani, din Constanţa. La impact, cel de-al doilea autoturism a ajuns în bara unui Ford înmatriculat B 47 TAC, condus de Maria Alexandra Lăcătuş. În urma accidentului, unul dintre pasagerii din Mercedes, tânărul Bogdan Alexandru Puşcaşu, a fost rănit. Băiatul a fost transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit medicilor unităţii sanitare constănţene, pacientul a suferit o policontuzie prin accident rutier, pentru care nu a fost necesară internarea. Însă SPR a deschis o anchetă în acest caz, pentru elucidarea circumstanţelor producerii evenimentului rutier.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii