Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carambol cu victima

ro

29 Sep, 2009 02:46 1263 Marime text

O bătrână de 74 de ani a ajuns la spital, iar trei autoturisme au fost grav avariate, într-un carambol rutier produs, week-end-ul trecut, în zona Trocadero din Constanţa.

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa spun că accidentul în lanţ a fost produs de Traian Mocanu, în vârstă de 77 de ani, din Constanţa, conducătorul unui Daewoo înmatriculat CT 09 MTI. Şoferul venea dinspre b-dul Alexandru Lăpuşneanu şi se îndrepta către b-dul Tomis, pe strada Poporului, când, în apropierea intersecţiei cu strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, într-un moment în care i-a fost distrasă atenţia, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu un Nissan, înmatriculat B 62 ZER, condus de Florina Sauca, în vârstă de 37 de ani, din Constanţa. În urma impactului puternic, Nissan-ul a fost proiectat într-o Dacie, înmatriculată CT 89 EHG, parcată pe partea dreaptă a străzii.

Accidentul în lanţ s-a soldat cu rănirea pasagerei de pe locul din dreapta, din Daewoo. Ileana Mocanu, în vârstă de 74 de ani, din Constanţa, a fost transportată la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, cu un traumatism cranio-cerebral. Medicii i-au acordat îngrijiri de specialitate şi au stabilit că nu este necesar să o interneze, primind tratament ambulatoriu. Poliţiştii trimişi la locul accidentului au testat alcoolemia celor doi conducători auto şi au stabilit că niciunul dintre ei nu s-a urcat băut la volan. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie. Şoferul vinovat va fi cercetat penal.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii