Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă în Portul Constanța Sud Agigea. Ce au găsit într-un container sosit din China pentru o firmă din Ucraina

ro

20 Jan, 2023 14:27 1778 Marime text
Contrafăcute. Foto cu rol ilustrativ: Garda de CoastăInspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa - Direcția Regională Vamală București, ca urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Odessa – Ucraina, au reţinut 13.540 bucăți modulatoare FM, lămpi LED, cabluri USB, adaptoare USB, încărcătoare auto, cronometre bucătărie, creioane IPAD, carcase pentru telefon mobil,bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală asupra mărcii „BASEUS”.

Valoarea mărfurilor susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunurilor originale este de aproximativ 660.768 lei.

În vederea asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii