Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:21 08 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Capitală Un nou marș pentru fetele ucise la Caracal

ro

02 Feb, 2020 13:34 610 Marime text
Familiile Măceşanu şi Melencu au organizat, duminică, un nou marş de protest.”Marşul vizează aflarea ADEVĂRULUI în cazul  Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu”, au transmis organizatorii, transmite realitatea.net.

Protestul a început la ora 12:00, în Piaţa Universităţii, şi a continuat în faţa Parchetului General.

Marşul s-a încheiat pe Dealul Patriarhiei unde participanţii s-au rugat împreună pentru cele două fete, dar şi pentru toţi copiii României, traficaţi, violaţi, abuzaţi de persoane şi clanuri lăsate în libertate.

„Cele două familii vă adresează dumneavoastră, cetăţenilor României, rugămintea de a veni alături de noi, pentru a determina din partea instituţiilor statului o atitudine responsabilă faţă de viitorul şi siguranţa copiilor dumneavoastră. Acum a fost cazul nostru. Mâine poate fi al oricărei familii din România. De asemenea, adresăm rugămintea tuturor românilor de a organiza proteste spontane în localităţile în care trăiesc, din mediul urban sau rural. Nu este important numărul participanţilor, ci semnalul civic pe care îl putem transmite împreună: «STOP TRAFICULUI DE PERSOANE şi NEPĂSARII INSTITUŢIILOR STATULUI FAŢĂ DE COPIII NOŞTRI. În mediul rural, este suficient să vă adunaţi în faţa sediului postului de Poliţie. Poate fi şi un singur român în fiecare localitate prin protest, în faţa postului de poliţie din comună. Majoritatea abuzurilor şi nedreptăţilor au loc în mediul rural şi vă rugăm să aveţi curajul de a lupta alături de noi. Caracterul protestului este unul paşnic şi fără violenţă, însă prin ieşirea din casă în faţa autorităţilor, transmitem un mesaj clar: «AŞA NU SE MAI POATE»”, a fost mesajul transmis de organizatori.

Ti-a placut articolul?

Comentarii