Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cap tractor căutat de autoritățile din Suedia, descoperit pe raza municipiului Constanța

ro

01 Jul, 2023 11:10 1263 Marime text
Sursa foto: Garda de CoastăUn cap tractor în valoare de 375.000 lei, căutat de autoritățile din Suedia, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă pe raza municipiului Constanța. 

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un cap tractor marca SCANIA, căutat de către autoritățile din Suedia, aflat în posesia unui cetăţean turc.

„În ziua de 30.06.2023 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. Astfel, pe raza municipiului Constanța au identificat un cap tractor marca SCANIA, aflat în posesia unui cetățean turc.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figurează  fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Suedia.
Mijlocul de transport, evaluat la aproximativ 375.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor“ - au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și: 

Peste 6 milioane de persoane au tranzitat frontiera română în luna iunie. Care au fost cele mai tranzitate puncte de trecere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii