Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cablu electric, sustras de pe o barjă ancorată pe Dunăre

ro

06 Jul, 2013 00:00 1345 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat doi cetăţeni români care sustrăseseră 350 de metri de cablu electric de pe o barjă ancorată pe Dunăre.

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă au fost sesizaţi telefonic de către comandantul unui împingător sub pavilion Ungaria, staţionat pe Dunăre, că de pe o barjă au fost furate mai multe cabluri electrice.
Cercetările efectuate de poliţiştii de frontieră în zona de competenţă au condus la identificarea cetăţenilor români D.L., de 25 de ani, şi A.I., de 21 de ani, domiciliaţi în Cernavodă, care au urcat la bordul respectivului convoi, de unde au sustras 350 de metri de cablu electric.

Cele două persoane se aflau într-o barcă din lemn, pe malul Dunării, având asupra lor cablul electric distrus în proporţie de 70%.
Bărbaţii în cauză au declarat că au ars învelişul cablului pentru a recupera componentele metalice, cu scopul de a le valorifica.
Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor români dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii