Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri și bani sustrase dintr-un cort amplasat pe plaja de la 23 August. Trei bărbați, cercetați în acest caz

ro

10 Aug, 2020 12:51 2068 Marime text
  • În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute i-ar fi sustras dintr-un cort amplasat pe plaja comunei 23 August, mai multe bunuri, printre care un laptop, un telefon mobil și o sumă de bani.

Deplasați la fața locului, în urma desfășurării activităților operative, polițiștii au identificat un autoturism care se deplasa pe strada Tudor Arghezi din comuna 23 August, dinspre plajă către DN 39.

În autorurism au fost identificați 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 45 de ani, iar la examinarea vehiculului au fost depistate bunurile despre care există indicii că ar aparține persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cele 3 persoane au fost conduse la sediul Postului de Poliție 23 August pentru continuarea cercetărilor, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu  spune că în urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 3 Rurală Mangalia, vă comunicăm faptul că cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul inițial, estimat la 32.000 de lei, a fost recuperat în proporție de 93% și predat părții vătămate.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul nopții trecute, cele 3 persoane ar fi sustras, dintr-un cort amplasat pe plaja Tuzla, un alt telefon, de la un turist de 42 de ani. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii