Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri contrafăcute, comercializate într-un complex comercial dintr-o localitate din Ilfov. Au fost întocmite dosare penale

ro

24 Jul, 2022 15:18 986 Marime text
Poliția. Foto: Facebook/DGPMBÎn cursul zilei sâmbătă,  23 iulie a.c.,  polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au deschis 6 dosare penale, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Potrivit IPJ Ilfov, în fapt, polițiștii de la economic din Ilfov au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute, context în care au verificat șase agenți economici, cu punct de lucru în incinta unui complex comercial din localitatea Dobroești.

„La activități, polițiștii au descoperit peste 4300 de articole susceptibile a fi contrafăcute, în cauză fiind vorba despre îmbrăcăminte și încălțăminte, În valoare totală de aproximativ 172000 lei.

Bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov“ - au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii