Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bistrița-Năsăud Un bătrân pe bicicletă, lovit de un șofer tânăr în Feldru cu o autoutilitară

ro

28 Aug, 2023 12:13 835 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Arhiva ZIUA de Constanța
  • Accident rutier produs astăzi, pe 28 august 2023,  în Feldru, județul Bistrița-Năsăud, a provocat răni unui bătrân de 71 de ani care, în timp ce mergea pe o bicicletă, a fost lovit de un tânăr de 25 de ani cu o autoutilitară, informează IPJ Bistrița-Năsăud.
 
Astăzi, pe 28 august 2023, polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a unui accident rutier, produs pe Drumul Național 17D, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
 
Din primele date furnizate de polițiști, este vorba despre un șofer tânăr, de 25 de ani, din județul Buzău, care, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localității Feldru, a intrat în coliziune cu o bicicletă cu care se deplasa un bărbat, de 71 de ani, din aceeași localitate.
 
Ca urmare, accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, spun polițiștii, având nevoie de îngrijire medicală specializată.
 
Bătrânul a fost transportat la spital, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest. Polițiștii au constatat, în urma testării, un rezultat negativ.
 

„Cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul“, mai adaugă Poliția din Bistrița-Năsăud.


Citește și:

Microbuz implicat într-un accident rutier grav pe DN39 Constanța-Mangalia în apropiere de Neptun. Sunt mai multe victime
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii