Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţul Codului Roşu de vreme rea din judeţul Tulcea. Copaci căzuţi pe şosea şi gospodării inundate (GALERIE FOTO)

ro

31 Jul, 2022 17:13 1615 Marime text
Foto: ISU Delta TulceaÎn urma avertizării de cod roșu emisă de Administrația Națională de Meteorologie, pompierii tulceni au intervenit pentru degajarea carosabilului de trunchiul unui copac căzut pe pe DN 22 - E87 la intersecția cu localitatea Turcoaia. În cădere, acesta a surprins un autoturism ce se afla în mișcare. Persoanele aflate în autoturism nu au suferit vătămări corporale.

Potrivit ISU Delta Tulcea, de asemenea, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au intervenit și pe drumul județean 222C, între localitățile Malcoci și Nufăru pentru eliberarea carosabilului de un copac căzut după ce a fost lovit de un trăsnet. 

În acest moment, cele două porțiuni de drum sunt redate circulației.

În urma precipitațiilor căzute, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag intervin pentru scoaterea apei din trei gospodării ce au fost inundate în localitatea Turda. Locuințele nu au fost afectate, doar curțile și grădinile. 

În urmă cu puțin timp, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în localitatea Colina la o casă ce a fost inundată.
În aceste cazuri misiunile sunt în dinamică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii