Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţul accidentelor de ieri din Constanţa Maşini făcute praf şi copii duşi de urgenţă la spital

ro

04 Jul, 2013 00:00 1878 Marime text
Mai multe persoane au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau au fost implicate în accidente rutiere.

Tonul a fost „dat” la ora 08.20 de către bărbat de 31 ani, din Năvodari, care a condus un autoturism pe DC 86 în afara localităţii Năvodari, dinspre Năvodari către Constanţa. În momentul în care a ajuns în dreptul vilei Cristina, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa, şoferul a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism condus de un cetăţean în vârstă de 56 de ani, din Bucureşti, în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi copii (un băiat de şapte ani şi a unei fete de patru ani), ambii din Năvodari, pasageri pe bancheta din spate în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani.

La puţin timp după acest accident, o femeie de 48 de ani, din Ovidiu, care conducea un autoturism pe DN 2A în localitatea Ovidiu, pe banda 2, dinspre Hârşova către Constanţa, a accidentat o fată de 22 de ani, din Culmea. Oamenii legii spun că victima s-a angajat în traversarea străzii, în fugă, pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătoarei auto.
În jurul orei 11.10, un bărbat, de 46 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Mare în localitatea Lumina, către strada Năvodari. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Năvodari, acesta nu a acordat prioritate de trecere, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Botoşani. În urma coliziunii, autoturismul condus de şoferul de 27 de ani a fost proiectat către stânga, unde a intrat în coliziune cu zidul imobilului cu nr. 40 şi cu gardul imobilului nr. 48. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a ultimului conductor auto menţionat.

Tot ieri, în jurul orei 12.30, un tânăr de 18 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe aleea de acces în parcarea hipermarketului Kaufland din Constanţa. La un moment dat, acesta a lovit o fată de 16 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Mai mult decât atât, fata ţinea în braţe un copil de 2 ani, care după impact a căzut pe carosabil. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi minori, care au ajuns în atenţia medicilor de specialitate.
Şirul accidentatelor înregistrate ieri nu se opreşte aici. O tânără de 26 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN 2A în afara localităţii Mihail Kogălniceanu, dinspre Constanţa către Hârşova. În momentul în care a ajuns la km 180+300m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, fata a pierdut controlul asupra direcţiei către stânga, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii