Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bihor Două autoturisme și un microbuz cuprinse de flăcări după un accident rutier (GALERIE FOTO)

ro

28 Jun, 2022 16:35 996 Marime text
Accident urmat de incendiu. Foto: ISU BihorPompierii militari bihoreni au fost solicitați să intervină astăzi la un accident rutier pe DN79, în localitatea Gepiu.

Din primele informații în accident au fost implicate 2 autoturisme și un microbuz.

Ocupanții autovehiculelor, trei bărbați și o femeie, s-au autoevacuat.

„În urma accidentului, cele trei autovehicule au fost cuprinse de flăcări. La fața locului acționează 3 echipaje de stingere din cadrul Detașamentului 1 și Detașamentului Salonta, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, 2 echipaje de pompieri militari paramedici și un echipaj al SAJ. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 10 minute. Cele patru persoane implicate în accident se află în cod verde medical, potrivit primelor evaluări la fața locului, Apelul privind producerea evenimentului a fost primit la ora 15.39“ - a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, maior Camelia Roșca.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 79, în zona localității Gepiu, județul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme și o dubă, care au luat foc în urma impactului. Toți pasagerii din acestea au reușit să iasă, în prezent fiind 2 persoane care acuză dureri ușoare, urmând a li se acorda îngrijirile medicale la fața locului. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului rutier. Circulația rutieră este blocată total, iar valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers. Există însă rută ocolitoare pe DJ 797, prin localitățile Inand, Cefa, Livada de Bihor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii