Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beţi turtă Patru tineri au tâlhărit un pensionar din satul Viile

ro

23 Aug, 2014 00:00 2655 Marime text


Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ion Corvin, au fost sesizaţi, ieri dimineaţă, de un localnic în vârstă 78 de ani, din localitatea Viile, cu privire la faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi, prin ameninţare şi exercitând acte de violenţă asupra sa, l-au deposedat de o sumă bani.


Leziunile suferite de persoana vătămată au fost minore, fapt pentru care echipajul de pe ambulanţă a acordat asistenţă medicală la domiciliu.

În urma investigaţiilor efectuate, lucrătorii postului, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Băneasa au identificat patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 ani, trei din comuna Ion Corvin, sat Viile, şi unul din comuna Aliman, sat Vlahii, bănuiţi de comiterea faptei.

Oamenii legii au stabilit că, cei patru au consumat băuturi alcoolice în incinta unei discoteci din sat Viile, iar în jurul orei 1.00 s-au deplasat la domiciliul persoanei vătămate, care locuieşte singură, au forţat uşa de acces în locuinţă, după care, exercitând acte de violenţă asupra sa au determinat-o să le dea suma de 540 de lei. Cu ajutorul unui telefon mobil, unul dintre inculpați făcea lumină din pragul ușii în casa persoanei vătămate, oferindu-le în acest mod ajutorul celor trei suspecți care se aflau în casă, susține procurorul Ciprian Bodu. „După ce au deposedat de bani persoana vătămată, cei trei inculpaţi au legat-o pe aceasta cu mâinile la spate, iar în zona feței i-au legat o perdea pentru a nu fi recunoscuți. Mai mult, înainte să plece de la locuința persoanei vătămate, inculpaţii au amenințat-o că dacă va țipa o vor arunca de pe Podul de la Cernavodă, în Dunăre. După ce au părăsit locuința persoanei vătămate S.P, suspecții au împărțit banii obținuți, fiecare primind câte 100 de lei. Cu diferența de 36 de lei, aceștia şi-au cumpărat țigări”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, remis redacției de către procurorul Ciprian Bodu.

Cei patru au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar ieri după-amiază au fost prezentaţi Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor patru inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Oamenii legii susțin că toţi cei patru inculpaţii sunt cunoscuţi ca elemente antisociale pe raza comunei Ion Corvin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii