Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Batman a fost condamnat definitiv la Constanţa

ro

31 May, 2016 00:00 2572 Marime text

 
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au admis apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi partea civilă, au desfiinţat în parte sentinţa penală atacată şi, rejudecând, l-au condamnat pe Kenan Batman la pedeapsa de zece luni de închisoare, „pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă“. De asemenea, judecătorii constănţeni au dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei de zece luni de închisoare pe durata unui termen de încercare de doi ani şi zece luni. Decizia este definitivă.

Kenan Batman ar fi provocat un grav accident în Constanţa

În data de 23 februarie 2012, un grav accident s-a produs în apropiere de City Park Mall Constanţa. Kenan Batman, care se afla la volanul unui Audi, ar fi trecut prin sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Soveja cu Primăverii, ar fi acroşat un Opel, pe care l-ar fi „aruncat“ într-o bordură. Opel-ul a ricoşat într-un copac de pe marginea drumului. Coliziunea a fost atât de puternică, încât plafonul autoturismului a fost strivit, iar maşina s-a răsturnat. Şoferul, pasagerul de pe scaunul din dreapta şi cel de pe bancheta din spate au fost grav răniţi.
 
Victimele au fost scoase din autoturismul transformat într-un morman de fiare cu ajutorul unui echipaj de descarcerare al pompierilor.
 
Toţi cei trei ocupanţi ai Opel-ului, Denis Ramazam (şoferul), Ionuţ Cristian Tase şi Michael Tobias Manolache au ajuns la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii