Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bataie intre romi si agenti de paza in piata Balada

ro

17 Jun, 2010 04:35 2392 Marime text
Ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, poliţiştii de la Secţia 3 au intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit între agenţii unei firme de pază şi un grup de romi, la o terasă din zona Balada - Casa de Cultură.

Conflictul a izbucnit după ce una dintre persoanele din grupul de romi a refuzat să-şi achite consumaţia. Pus pe scandal, acesta a început să-i ameninţe pe angajaţii terasei, care aparţine societăţii SC Favirom SA.

Alarmat de comportamentul violent al romilor, unul dintre angajaţi a declanşat butonul de panică, iar în câteva momente şi-au făcut apariţia cei de la agenţia de pază.

Între agenţii de pază şi scandalagii a izbucnit imediat o bătaie cu lemne, bâte şi alte obiecte contondente. În timpul schimbului de lovituri, unul dintre prietenii celui care nu şi-a plătit consumaţia a ajuns la spital, cu piciorul rupt, iar unul dintre agenţii de pază a executat un foc în plan vertical.

De asemenea, mai multe maşini din parcarea pieţei au fost deteriorate, spre disperarea proprietarilor, care priveau neputincioşi de la balcon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii