Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul decedat în accidentul de lângă Neptun venea de la instanță. Cine se afla cu el în mașină

ro

23 Mar, 2021 14:53 5924 Marime text
  • Accident cumplit, pe E87
  • Două persoane au murit
  • Bărbatul venea de la un proces, de la Judecătoria Mangalia
Un accident cumplin s-a produs marți, în jurul orei 11.00, în dreptul localității Neptun din Constanța. Două autoturisme, un Logan și un Ford s-au ciocnit frontal, rezultând decesul a două persoane, șofer și pasager, ambii din autoturismul Dacia Logan.

Bărbatul de 88 de ani, șofer pe Dacia, era din localitatea Bărăganu. Primarul din localitate, Magdalena Neagu, a declarat pentru ZIUA de Constanța că acesta ar fi venit dinspre Mangalia către Constanța. El a avut termen astăzi într-un proces la Judecătoria Mangalia, speța fiind un teren. De altfel, pasagerul din autoturism nu era soția acestuia, ci, „cel mai probabil era avocatul său din Eforie. Coincide vârsta”.


Oficial de la SAJ Constanța


În data de 23.03.2021 la ora 10.59, s-a primit un apel pe112 pentru un accident în pe drumul național E87, ieșire Mangalia spre Constanța.

La fața locului au fost deplasate două echipaje tip B2 SAJ Constanța și elicopterul SMUIRD.

La locul accidentului au fost găsite trei victime: un barbat si o femei decedați, un bărbat conștient cu politraumă majoră, preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani.

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și
Accident rutier grav în dreptul localității Neptun. Trei victime, dintre care două au murit
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii