Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbați condamnați la închisoare definitiv, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă

ro

24 May, 2023 14:10 872 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudDoi bărbați condamnați la închisoare definitiv au fost încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă. 

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, la data de 23 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 7 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 23 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive și deținere de droguri de mare risc, fără drept, în vederea consumului propriu.

Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii