Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat suspectat că vindea droguri cu 100 de lei doza! Printre clienții suspectului sunt și minori

ro

14 Oct, 2023 14:14 846 Marime text
Foto: DIICOTLa data de 12.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Potrivit DIICOT, s-a reținut  că, în perioada 2022- august 2023,  a deținut, oferit cu titlu gratuit și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal) către consumatori , inclusiv minori,  din municipiul Blaj și localitățile învecinate, cu suma de 100 lei pentru un gram. 

În urma perchezițiilor efectuate pe raza județelor Alba și Cluj,  au fost descoperite și ridicate 20 de grame de substanță cristalină (3-CMC, drog de mare risc), cântare electronice, telefoane mobile, două dispozitive de mărunțit și  suma de 1.700 de lei.

„Au fost audiate în calitate de martor  22 de persoane. 

În cursul zilei de 13.10.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba, a dispus  arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de  30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și al jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile „Cicio-Pop” Cluj Napoca.  

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat procurorii DIICOT.

Citește și: 

Substanțe interzise, vândute cu 50 de lei doza! Două persoane, reținute de procurorii DIICOT (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii