Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat rănit într-un incendiu în județul Sibiu. Au intervenit pompierii

ro

10 May, 2022 07:52 871 Marime text
Incendiu în județul Sibiu. Foto: ISu SibiuPompierii militari din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență noaptea trecută în localitatea Șeica Mare pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o casă de locuit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Sg. maj. Andreea Ștefan, au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. De asemenea au intervenit și membrii SVSU Șeica Mare. 

„La fața locului forțele au localizat incendiul, acesta se manifesta în interiorul casei și se lucrează pentru limitarea și lichidarea acestuia. În prezent se acordă îngrijiri medicale proprietarului casei un bărbat de aproximativ 41 de ani“ - a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Sg. maj. Andreea Ștefan. 

Pompierii militari au lichidat incendiul și astfel au salvat acoperișul casei, parte din bunurile din interiorul casei și anexele gospodăriei. 

În urma incendiului a ars interiorul casei (două camere, baia și o debara) însumând o suprafață de aproximativ 50 de mp. 

„Proprietarul casei, a refuzat transportul la spital, îngrijirile medicale fiind acordate din cauza faptului că, acesta prezenta o plagă înțepată la nivelul membrului inferior. 

În urma verificărilor efectuate de pompierii militari incendiul a fost cauzat de un scurt circuit electric la un cablu neizolat corespunzător. 

Nu ai fost semnalate alte victime“ - a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Sg. maj. Andreea Ștefan

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii