Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat jefuit în apropierea Gării CF Constanța. Principalul suspect, eliberat recent din închisoare

ro

08 Jul, 2022 14:50 1339 Marime text
Poliţişti. Foto: IPJ Bistriţa NăsăudÎn noaptea de 6/7 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța - Biroul Siguranță Publică și Protecția Călătorilor au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona adiacentă a stației CF Constanța, o persoană necunoscută i-ar fi sustras bani din buzunar.

Potrivit IPJ Constanța, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 53 de ani, căruia i s-ar fi sustras suma de aproximativ 50 de lei, din buzunar, de către o persoană necunoscută.

Polițiștii au efectuat verificări în zona adiacentă, iar în scurt timp au identificat autorul, un bărbat, de 23 de ani. 

„În urma cercetărilor a reieșit faptul că bărbatul a săvârșit fapta în stare de recidivă, fiind eliberat, în luna iunie 2022, din închisoare.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța,  cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, propunere care a fost admisă“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța. .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii