Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat împușcat în genunchi după ce a atacat polițiștii cu sapa! Unde s-a produs evenimentul

ro

18 Sep, 2022 08:20 956 Marime text
Polițișt atacat cu sapa, foto: Poliția Română La data de 17 septembrie a.c., ora 15.25, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizaţi prin apel 112, de o femeie, de 59 de ani, din Galicea Mare, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

La fața locului s-a deplasat o echipă formată din doi polițiști, fiind identificată apelanta, precum și soțul acesteia, un bărbat, de 64 de ani, din Galicea Mare.

La vederea poliţiştilor, bărbatul a devenit agresiv, încercând să lovească, cu o sapă, pe unul dintre polițiști.

Potrivit IPJ Dolj, astfel, după efectuarea somației legale, cel de-al doilea polițist a executat cu armamentul din dotare două focuri în plan vertical.
 

Având în vedere că bărbatul nu a încetat acțiunea, polițistul a tras trei focuri către acesta, cel în cauză fiind rănit în zona genunchiului drept.

Polițiștii au acordat bărbatului primul-ajutor, până la sosirea ambulanței, fiind transportat conștient la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie., mai trasmite sursa citată. 


Totodată, cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, pentru stabilirea situației de fapt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii