Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat găsit decedat într-un canal din municipiul Curtea de Argeș. A fost deschisă o anchetă

ro

08 Jan, 2024 15:24 544 Marime text
La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat într-un canal din municipiul Curtea de Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, în baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică, dar și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit într-un canal de scurgere a apelor pluviale. 

„În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din Curtea de Argeș, care a fost văzut ultima data în cursul zilei de ieri.  La prima vedere, bărbatul nu prezenta urme de violență, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului“ - au mai precizat polițiștii.

Citește și: 

Sfârșit tragic pentru o femeie de 43 de ani. Totul s-a produs la o stână
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii