Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din județul Vaslui reținut după ce și-ar fi agresat mama

ro

12 Jan, 2024 19:22 775 Marime text
Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Hoceni, județul Vaslui a ajuns după gratii fiind suspectat că și-ar fi agresat mama.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Huşi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

"Ca urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de la data de 9 spre 10 ianuarie 2024, ora 00.30, persoana vătămată, ar fi fost agresată fizic de către fiul său, fiind lovită cu un corp contondent în zona capului. Totodată, din cercetări a reieşit şi că persoana vătămată ar fi fost agresată de către fiu şi la data de 4 ianuarie 2024, când ar fi fost lovită cu pumnii în zona feţei. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 7 - 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor preliminare emise de către medicii legişti. În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Huşi, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, instanţa dispunând arestarea sa preventivă", au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.


Conform IPJ Vaslui în vederea emiterii ordinului de protecţie provizoriu, poliţiştii au completat formularul specific de evaluare a riscului şi deşi a rezultat o situaţie în care există un risc iminent, persoana vătămată s-a opus emiterii ordinului de protecţie provizoriu.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Citește și: 

Un bărbat a comis gesturi obscene în public și a agresat sexual o adolescentă. A fost reținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii