Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din județul Tulcea, condamnat pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, adus în țară din Marea Britanie

ro

10 Jan, 2024 12:57 658 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudÎn perioada 8 – 9 ianuarie 2024, Poliția Română a adus în țară 3 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
Potrivit IGPR, un bărbat, de 26 de ani, din județul Hunedoara, care era condamnat la un an și 3 luni de închisoare, pentru furt calificat, a fost adus din Spania, având emis de către Judecătoria Petroșani pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
Totodată, un alt bărbat, de 56 de ani, din județul Tulcea, care era condamnat la 180 de zile de închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere, a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Tulcea pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
De asemenea, din Marea Britanie, a fost escortat un bărbat, de 27 de ani, din Bacău, condamnat pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Judecătoria Podu Turcului a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării pedepselor, după caz.

Citește și: 

Ministrul Justiției„Avem în lucru un proiect de lege prin care costurile aducerii în țară a fugarilor să fie suportate de aceștia. Nu de către stat“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii