Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Galați căutat pentru infracțiunea de loviri sau vătămări corporale cauzatoare de moarte, prins la Constanța

ro

10 Nov, 2021 15:49 1089 Marime text
  • Polițiștii constănțeni au identificat un bărbat în vârstă de 63 de ani din Galați care avea un mandat de executare a pedepsei de 7 ani și 2 luni de închisoare, pentru loviri sau vătămări corporale cauzatoare de moarte. 

De asemenea, oamenii legii au depistat alți doi bărbați ce aveau mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. 

Ce spune IPJ Constanța

La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 63 de ani, pe numele căruia Tribunalul Galați a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 ani și 2 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Persoana în cauză a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au preluat de la un echipaj al Poliției Locale Constanța un bărbat, de 20 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 
La data de 9 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, în municipiul Constanța, un bărbat, de 21 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

Sursă foto: unsplash.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii