Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Constanța reținut pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere (FOTO)

ro

18 Nov, 2023 13:52 921 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 17 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 39 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni la regimul circulației rutiere.
 
La data de 17 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 39 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni la regimul circulației rutiere, transmit un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 16 noiembrie 2023, acesta ar fi condus un autoturism, pe bulevardul Republicii din stațiunea Eforie, având anulată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice din anul 2019.
 
Bărbatul a refuzat testarea cu apartul etilotest, cât și testarea cu aparatul din dotare, pentru stabilirea indiciilor cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Ulterior, a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge și a consumului unor substanțe interzise.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
Ulterior, a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Știri Constanța: Acțiune pentru prevenirea furturilor din societăți comerciale (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii