Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat decedat după ce s-a răsturnat cu mașina într-o pădure din Argeș

ro

28 Oct, 2023 19:52 909 Marime text
foto: ISU ArgeșÎn jurul orei 17:30, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Câmpulung a fost solicitat să intervină în cazul unui incident petrecut într-o pădure din localitatea Cetățeni.

Potrivit ISU Argeș, ajunși la locul evenimentului, au constatat că un autoturism era răspurnat pe partea laterală, iar în apropierea acestuia a fost găsit trupul unui bărbat, neîncarcerate, pentru care, din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic. 

Echipajul de pompieri a luat măsurile specifice pentru prevenirea izbucnirii unui posibil incendiu.

Potrivit IPJ Argeș, la data de 28 octombrie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar fi răsturnat cu autoturismul, pe un teren accidentat dintr-o pădure din localitatea Cetățeni.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr și grupa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care, din primele verificări au stabilit că, un bărbat de 27 de ani, din Cetățeni, s-ar fi deplasat în pădure, proprietatea familiei sale, pentru a încarcă material lemnos în autoturismul personal, însă, pe un teren în pantă, s-ar fi răsturnat, fiind găsit în afara autoturismului, cu leziuni incompatibile cu viața. 

În urma evaluării, efectuate de către cadrele medicale, bărbatul a fost declarat decedat“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.


Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

citește și: 

Operațiune inedită de salvare în județul Prahova!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii