Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 66 de ani decedat într-un accident rutier petrecut în județul Călărași (GALERIE FOTO)

ro

21 Jul, 2022 16:28 1457 Marime text
Accident rutier mortal. Foto: ISU Călărași
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN 3, în comuna Grădiștea județul Călărași, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 66 de ani

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași, plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu, pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină in această după-amiază, în jurul orei 15.00, la un grav accident rutier produs pe raza comunei Grădiștea.

S-au deplasat la locul accidentului o autospecială de descarcerare din cadrul Detaşamentului Călărași și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea echipajelor de intervenție conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 66 de ani se afla în afara părții carosabile, după ce s-ar fi răsturnat cu autovehiculul pe care îl conducea.

Bărbatul prezenta politraumatisme și a fost declarat decedat de către reprezentanţii Serviciului Județean de Ambulanţă Călăraşi.

„Pompierii militari prezenți la fața locului au decupat bornele acumulatorui mașinii și au luat toate măsurile necesare pentru prevenirea altor situaţii de urgență.
Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care persoana în vârstă de 66 de ani și-a pierdut viața“ - a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Știrbei al județului Călărași, plutonier adjutant șef Tătăranu Ștefan-Ovidiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii