Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 47 de ani decedat într-un grav accident rutier în județul Argeș. Cum s-a petrecut evenimentul rutier

ro

21 Nov, 2022 08:59 1093 Marime text
Accident rutier. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de ConstanțaUn bărbat de 47 de ani a murit în această dimineață într-un accident rutier în județul Argeș. 

Potrivit IPJ Argeș, din  verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Pitești, ce condicea un autoturism pe DN 65B, din direcția Autostrada A1 spre Pitești, efectuând transport de persoane, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, în condițiile schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, spre Drumul 23 din Comuna Bradu, a intrat în coliziune cu un ansamblu rutier - TIR, condus din direcția Pitești spre Autostrada A1, de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj. 

„Din păcate, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul pasagerului spate din autoturism, respectiv bărbat de 47 de ani, din Pitești. De asemenea, conducătorul autoturismului a suferit leziuni.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest,  rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii