Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat de 40 de ani din județul Tulcea, cercetat pentru braconaj! Ce au găsit polițiștii de frontieră în mașina bărbatului (GALERIE FOTO)

ro

29 Jan, 2024 10:39 812 Marime text
Sursa foto: Garda de Coastă175 kg de pește, fără documente justificative, descoperite de polițiștii de frontieră tulceni, în portbagajul unui autoturism.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona localității Babadag, un cetăţean român care conducea un autoturism şi  transporta 175 kg. de pește, specia sânger și cosaș, fără documente de proveninţă.

„În data 27.01.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, fiind într-o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, au efectuat controlul asupra unui autoturism, la volanul căruia se afla o persoană în vârstă de 40 de ani, din jud. Tulcea. 
În urma verificărilor, în portbagajul autoturismului, a fost descoperită cantitatea de 175 kg pește, specia sânger și cosaș, pentru care nu existau documente justificative“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Poliţiştii de frontieră efectuează  cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere/transport pește, fără documente justificative”, autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor iar întreaga cantitate de pește a fost predată către o societate comercială de profil.

Citește și: 

Garda de Coastă cedează cu titlu gratuit un ciobănesc german!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii