Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat agresat pe un bulevard populat al Constanței. Cine este făptașul

ro

01 Jul, 2022 17:15 1496 Marime text
Imagine de la un eveniment, foto: ZIUA de Constanța La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost agresat, în timp ce se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. 
 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză prezenta o plagă la nivelul capului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar în cursul zilei de ieri, 30 iunie a.c., polițiștii l-au identificat pe un bărbat, de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei. , anunță IPJ Constanța. 


În urma administrării probatoriului în cauză, în cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

Astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile., mai precizează sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii