Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat accidentat mortal în județul Galați de un autotren înmatriculat în Turcia (GALERIE FOTO)

ro

31 Dec, 2022 08:27 1410 Marime text
accident Tecuci. Galerie foto: IPJ GalațiUn bărbat a murit seara trecută într0-un accident rutier petrecut în județul Galați. 

Potrivit IPJ Galați, la data de 30 decembrie 2022, la ora 20.49, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe Dumul European 581, la ieșirea din municipiul Tecuci către municipiul Bârlad, a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoană a decedat. 

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, ajunși în scurt timp la fața locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor și cercetărilor preliminarii, au stabilit faptul că un bărbat, cu cetățenia turcă, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă, înmatriculat în Turcia, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, la km 24, a surprins și accidentat mortal un bărbat, care se afla pe partea carosabilă.

Bărbatul decedat nu a putut fi identificat cu ocazia cercetării la fața locului, întrucât nu avea niciun act de identitate asupra sa, vârsta aproximativă fiind cuprinsă între 50 și 60 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării necropsiei“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.


A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii