Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA pe strada Traian din municipiul Constanța. A fost oprită furnizarea apei

ro

24 Jul, 2022 12:12 951 Marime text
Avarie Raja. Foto: PexelsÎn vederea executării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de la intersecția străzilor Traian cu Mihai Viteazu din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile consumatorilor de pe străzile Traian, Lupeni și celor arondați punctelor termice 63 și 67, astăzi – 24 iulie 2022, în intervalul orar 09.30 – 13.30.

Potrivit SC RAJA SA, pentru executarea acestor lucrări de reparații, s-a impus restricționarea traficului auto pe prima bandă de circulație (aproximativ 50 m) de pe strada Traian, sens de mers Gara Constanța – bd. Tomis. Zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze atât participanților la trafic din zona respectivă, cât și abonaților afectați de lipsa apei, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii