Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Avarie RAJA. Patru localități din județul Constanța rămân astăzi fără apă de consum

ro

11 Dec, 2019 09:15 2153 Marime text
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Medgidiei, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost  nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 11 decembrie 2019, în intervalul orar 06.00 – 14.00.

Sunt afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Cernavodă, precum și cei din localitățile Anghel Saligny, Ștefan cel Mare și Făclia.

RAJA cere scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

UPDATE: Ca urmare a unor probleme întâmpinate pe timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei  pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Medgidiei, din orașul Cernavodă,  echipele de intervenție ale RAJA S.A. sunt nevoite să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până în jurul orei 18.00.

Sunt afectați în continuare de lipsa apei toți consumatorii din orașul Cernavodă, precum și cei din localitățile Anghel Saligny, Ștefan cel Mare și Făclia.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii