Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturismul mortii au ars de vii, blocati intre fiarele contorsionate

ro

21 Sep, 2009 03:01 2257 Marime text

Şoselele constănţene şi-au luat tributul din nou, week-end-ul trecut, o dată cu producerea unei tragedii ce se înscrie în statistica neagră a celor mai grave accidente de circulaţie din ultimii ani. Două persoane şi-au pierdut viaţa în chinuri groaznice, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului şi s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar victimele încarcerate între fiarele contorsionate au ars de vii.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, nenorocirea s-a produs pe drumul naţional DN22, în afara localităţii constănţene Tariverde. La volanul autoturismului morţii, o Dacia Logan înmatriculată B 99 UWV, se afla Cristiana Andreea Dori, în vârstă de 22 de ani, din Cogealac. Locul din dreapta era ocupat Emil Ciurea, în vârstă de 47 de ani, din aceeaşi localitate. La km 259, acolo unde s-a produs devastatorul impact, nu au rămas decât bucăţi din autoturismul transformat în scrum. O clipă fatidică a fost de ajuns pentru producerea carnagiului. Tânăra a pierdut controlul direcţiei, nu a mai putut redresa autoturismul, acesta derapat, s-a dat peste cap şi s-a oprit în primul pom, unde a fost cuprins de flăcări. Cei doi au rămas captivi printre fiarele contorsionate şi nu au mai avut nicio şansă să se salveze. Flăcările i-au mistuit de vii. Pompierii ajunşi la faţa locului nu au mai putut decât să stingă focul şi să recupereze trupurile carbonizate ale victimelor. Cadavrele au fost transportate la Morga Cimitirului Central, pentru a fi necropsiate. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea spun că în maşină, se pare, că exista o canistră cu benzină, iar în urma impactului, aceasta s-ar fi aprins. Poliţiştii SPR au deschis o anchetă în acest caz şi cercetează în continuare împrejurările în care s-a produs tragedia rutieră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Toma Ciurea 22 Sep, 2009 20:06 In memoria verisoarei mele, imi permit sa va relatez faptul ca erau deja decedati in urma impactului si focul s a aprins iei fiind deja morti. SA VA ODIHNITI IN PACE